Peluang kepada usahawan bakeri bagi mendalami ilmu di dalam bidang bakeri, Akademi Nur Insan menawarkan Bengkel Aneka Pastri. Peserta dapat mempelajari ilmu dan kemahiran serta teknik-teknik yang menjadi rahsia Chef yang berpengalaman selama lebih 20 tahun.
Objektif kursus ini adalah untuk melahirkan usahawan bakeri yang mahir di dalam Pastri dengan menggunakan kemahiran ini sebagai kerjaya tetap atau sampingan.
Kandungan Kursus:
Kelas Teori Membuat Pastri
Kelas Praktikal:
Pastri:
1. Croissant
2. Chicken Pie
3. Apple Pie
Choux Pastri:
4. Cream Puff
5. Eclair
Sweet Pastry: 6.Egg Tart
7. Blueberry Tart
8. Cream Cheese Tart
Maklumat kursus ini adalah seperti berikut:-
Nama Kursus: Bengkel Aneka Pastri (8 jenis)
Fasilitator: Pn Nor (Nor Cooking Centre)
Tarikh: 13 April 2013 (Sabtu)
Masa: 9.00 pagi sehingga 2.00 petang
Tempat: Nor Cooking Centre, A1-5, Plaza Dwi Tasik, Jalan 5/106, Bandar Sri Permaisuri, Cheras 56000 KL
Penyertaan: Terhad kepada 20 peserta
Yuran Penyertaan: Hanya RM 250.00
Cara Pendaftaran Kursus:
- Emel/SMS nama kursus, nama penuh, no.telefon, no kad pengenalan, emel anda serta alamat terkini ke emel akademi_nurinsan@yahoo.com/SMS ke 012-3997944 atau mendaftar secara online melalui Borang Pendaftaran Kursus
- Tunggu pengesahan penyertaan dalam tempoh 24 jam
- Bank in sama ada melalui online transfer, cash deposit ke akaun Maybank 562384500596 (Akademi Nur Insan) sebanyak RM 250.00 berserta bukti bayaran melalui emel, SMS sekiranya menggunakan maybank2u.com atau cash deposit selewat-lewatnya pada hari tarikh tutup penyertaan pada 9 April 2013
- Pihak kami akan menyerahkan resit pembayaran anda pada hari kursus
Pendaftaran Kursus Dibuka sehingga 9 April 2013. Sila maklum kepada pihak penganjur kursus sebelum tarikh tutup penyertaan. Peserta yang memerlukan penginapan, pihak kami akan membantu anda menempah hotel yang berdekatan. Sebarang pertanyaan mengenai kursus, sila hubungi Akademi Nur Insan (Pn Ita) di talian 012-3997944 atau melalui emel akademi_nurinsan@yahoo.com
YA SAYA INGIN DAFTAR
No comments:
Post a Comment