Wednesday, July 25, 2012

Bengkel Aneka Kuih Talam Frozen pada 14.10.2012



Objektif kursus ini adalah untuk memberi peluang kepada para surirumah yang berhasrat untuk menjadikan Perniagaan Kuih Muih sebagai pendapatan sampingan.






Kandungan Kursus:

Kelas Teori Kuih Aneka Talam Frozen

Kelas Praktikal:
 
1. Tepung Talam
2. Talam Suji
3. Talam Kacang Merah
4. Talam Berlauk
5. Talam Keladi
6. Marble Nyonya
7. Kuih Lapis
8. Seri Muka
( Free Resipi : Talam Cendol dan Talam Ubi Kayu )

Maklumat kursus ini adalah seperti berikut:-

Nama Kursus: Bengkel Aneka Kuih Talam Frozen
Fasilitator: Pn Nor (Nor Cooking Centre)

Tarikh: 14 Oktober 2012 (Ahad)
Masa: 9.00 pagi sehingga 2.00 petang
Tempat: Nor Cooking Centre, A1-5, Plaza Dwi Tasik, Jalan 5/106, Bandar Sri Permaisuri, Cheras 56000 KL
Penyertaan: Terhad kepada 20 peserta
Yuran Penyertaan: Hanya RM 250.00 (Sarapan pagi disediakan, nota dan sijil) - tidak termasuk penginapan




Cara Pendaftaran Kursus:

  • Emel/SMS nama kursus, nama penuh, no.telefon, no kad pengenalan, emel anda serta alamat terkini ke emel akademi_nurinsan@yahoo.com/SMS ke 012-3997944 atau mendaftar secara online melalui Borang Pendaftaran Kursus
  • Tunggu pengesahan penyertaan dalam tempoh 24 jam
  • Bank in sama ada melalui online transfer, cash deposit ke akaun Maybank 562384500596 (Akademi Nur Insan) sebanyak RM 250.00 berserta bukti bayaran melalui emel, SMS sekiranya menggunakan maybank2u.com atau cash deposit selewat-lewatnya pada hari tarikh tutup penyertaan pada 10 Oktober 2012
  • Pihak kami akan menyerahkan resit pembayaran anda pada hari kursus

Pendaftaran Kursus Dibuka sehingga 10 Oktober 2012. Sila maklum kepada pihak penganjur kursus sebelum tarikh tutup penyertaan. Peserta yang memerlukan penginapan, pihak kami akan membantu anda menempah hotel yang berdekatan. Sebarang pertanyaan mengenai kursus, sila hubungi Akademi Nur Insan (Pn Ita) di talian 012-3997944 atau melalui emel akademi_nurinsan@yahoo.com

YA SAYA INGIN DAFTAR

No comments:

Post a Comment

Jom Ikut Kami

Blog Pilihan