
Objektif kursus ini adalah untuk melahirkan insan-insan yang bakal menjadi usahawan di dalam bidang pembuatan makanan sejukbeku dengan menggunakan kemahiran ini sebagai kerjaya tetap atau sampingan.
Kandungan Kursus:
Kelas Teori & Praktikal
Frozen Food (Hands-on)
1. Karipap Pusing
2. Kandasturi
3. Chicken Pau
4. Rissol
5. Doughnut
6. Cucur Badak
7. Roti Canai
8. Samosa
9. Mini Murtabak
10. Sardine Gulung
( Free Resipi : Popiah Goreng & Karipap Biasa )
1. Karipap Pusing
2. Kandasturi
3. Chicken Pau
4. Rissol
5. Doughnut
6. Cucur Badak
7. Roti Canai
8. Samosa
9. Mini Murtabak
10. Sardine Gulung
( Free Resipi : Popiah Goreng & Karipap Biasa )
Maklumat kursus ini adalah seperti berikut:-
Nama Kursus: Bengkel Pembuatan Makanan Sejukbeku (Frozen Food)
Fasilitator: Pn Nor
Tarikh: 7 Mac 2015(Sabtu)
Masa: 10.00 pagi sehingga 4.00 petang
Tempat: Nor Cooking Centre, A1-5, Plaza Dwi Tasik, Jalan 5/106, Bandar Sri Permaisuri, Cheras 56000 KL
Penyertaan: Terhad kepada 20 peserta
Yuran Penyertaan: Hanya RM 300.00
Cara Pendaftaran Kursus:
- Emel/SMS @ whatsapp nama kursus, nama penuh, no.telefon, no kad pengenalan, serta emel anda ke emel akademi_nurinsan@yahoo.com/SMS @ whatsapp ke 012-3997944 atau mendaftar secara online melalui Borang Pendaftaran Kursus
- Tunggu pengesahan penyertaan dalam tempoh 24 jam
- Bank in sama ada melalui online transfer, cash deposit ke akaun Maybank 562384500596 (Akademi Nur Insan) sebanyak RM 300.00 berserta bukti bayaran melalui emel, SMS sekiranya menggunakan maybank2u.com atau cash deposit selewat-lewatnya pada hari tarikh tutup penyertaan pada 4/3/2015
- Pihak kami akan menyerahkan resit pembayaran anda pada hari kursus
Pendaftaran Kursus Dibuka sehingga 4/3/2015. Sila maklum kepada pihak penganjur kursus sebelum tarikh tutup penyertaan. Peserta yang memerlukan penginapan, pihak kami akan membantu anda menempah hotel yang berdekatan. Sebarang pertanyaan mengenai kursus, sila hubungi Akademi Nur Insan (Pn Ita) di talian 012-3997944 atau melalui emel akademi_nurinsan@yahoo.com
YA SAYA INGIN DAFTAR
bile bukak lg..
ReplyDeleteSusah nk bukak sebab dah beku
Delete